avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conflict care degenerează. Cu 4 ani in urma, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conflict care degenerează. Cu 4 ani in urma, presedinta blocului nostru care locuiește ...

Cu 4 ani in urma, presedinta blocului nostru care locuiește anga noi în bloc, a adus o pisica pe care o scoate pe scara blocului unde își face nevoile și distruge florile de pe paliere . In urma cu 2 ani si-a facut nevoile in ghivecele de pe etajul nostru care sunt amplasate în fața ușii noastre. Cand am ajuns acasă in hol era un miros de nesuportat. Am anuntat-o respectuos si ea m-a jignit foarte urat si mi-a pus ghivecele pline de excremente pe preșul din față ușii . Am făcut o reclamație la poliție, dânșii au vorbit cu ea, ea le-a spus verzi și uscate și a înțeles din asta ca eu m-am făcut de râs. A mai adus o pisică. Timp de alți doi ani pisicile au fost lăsate în fiecare noapte uneori și ziua, sa se plimbe pe scara blocului. Unii vecini si-au pus plasa de sârmă peste flori, alții mai scriau pe grup când pisicile făceau stricăciuni. In ultima vreme acestea își fac nevoile pe preșurile de la ușă. Unul chiar i-a adus preșul cu "plăcinta" la ușă. Intr-o zi dimineata, cand am iesit din casă, preșul meu era ud și mirosea a urina. L-am dezinfectat si am spălat in față ușii cu Domestos. Cand am ieșit din casă, respectiva m-a abordat și m-a făcut nesimțita pentru că am spălat cu Domestos si ca miroase. Eu fiind cu copilul am evitat un conflict. A doua zi iar m-a abordat spunandu-mi sa nu mai dezinfectez cu clor. Eu am întrebat unde este afișat regulamentul de utilizare a spațiilor comune. A început sa țipe sa imi spună că sunt nesimțita, mincinoasă și că pisica ei nu isi face nevoile in hol si sa ma imbranceasca in fata copilului. Spuneti-mi va rog care este solutia legală pentru rezolvarea acestui conflict care a degenerat destul de mult? Mentionez ca eu am poze cu stricaciunile si înregistrări cu ea cum ma jigneste.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:42, 30 Iulie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru stricaciuni sesizati politia teritoriala
Daca nu exista respect si educatie...greu de solutionat amiabil
In raport de conduita presedintei de asociatie,daca mai multi proprietari sunt nemultumiti de prestatia acesteia,
conform disp L nr 196/2018 aveti dreptul legal sa convocati adunare generala sa supuneti analiza situatiilor din asociatie urmand ca participantii sa decida daca se impune alegerea unei alte persoane care sa execrcite cu respect si cu buna credinta prerogativele de presedinte de asociatie de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pisici pe palier irinoaia irinoaia buna ziua! va rog sa-mi spuneti ce masuri legale se pot lua petru locatarii care isi lasa pisicile pe palierul blocului ,si isi fac evoile in ghivecele de ... (vezi toată discuția)
Bloc- usi montate care nu respecta regulamentul isu locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In blocul in care locuiesc vecinii au instalat pe holul comun inca o usa. La fiecare etaj este o astfel de usa, care sa protejeze \"mai bine\" ... (vezi toată discuția)