avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am si eu o problema am cumparat un teren 500 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am si eu o problema am cumparat un teren 500 mp toate ...

Buna ziua am si eu o problema am cumparat un teren 500 mp toate bune si frumoase pana cand ma sunat de la primarie si mia zis ca in acte este gresit in loc de lotul 112 este trecut gresit lotul 122 am fost la notar mi sa spus ca nu este de la el greseala am fost la cadastru cei de acolo imi spun ca nici de la ei nu este si sa il caut pe cel care a împărțit terenul nu mai inteleg nimic imi puteti spune unde ar trebui sa ma duc si ce ar trebui sa fac Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Liviu Samoila , Avocat 17:37, 8 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Trebuie verificate actele din instoricul proprietatii si cele ce au fost depuse la CF pentru a se putea compara cu evidentele primariei. Este posibil sa fie doar o eroare de inregistrare din declaratia de impunere/registrul agricol dar se impun verificari. Lotul este identificat si cu vecinatati?

Buna ziua da a fost un teren de 1000 mp care a fost dezmembrat jumate a fost vandut unui cetatean si jumatate am cumparat eu ce mi sa spus de la cadastru ca este o problema cel care la dezmembrat a gresit in acte si sa il caut pe el sa imi rectifice nu ma pricep e prima oara cand cumpar un teren Multumesc frumos pentru raspuns
Avocat Liviu Samoila a scris:

Buna ziua! Trebuie verificate actele din instoricul proprietatii si cele ce au fost depuse la CF pentru a se putea compara cu evidentele primariei. Este posibil sa fie doar o eroare de inregistrare din declaratia de impunere/registrul agricol dar se impun verificari. Lotul este identificat si cu vecinatati?

Buna ziua! Ma puteti contacta pentru o stabili o consultatie si sa verificam actele terenului urmand a stabili pasii de urmat pentru remedierea erorii identificate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cadastru intocmit cu cote gresite elenaxena elenaxena Ajutați un om sărman să afle de ce trebuie sa facă cadastru pe jumătate dintr-un întreg care are cadastru, dacă celeilalte jumătăți de ... (vezi toată discuția)
Poate vinde fără succesiune bunica ? Gigi Dumitru Gigi Dumitru Bunicul e decedat de 20 de ani, actele sunt pe numele bunici casa +800 m pătrați, bunica are 4 copii, imi poate vinde o parte din terenul de 800 m din curte ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren, dezmembrare. buna ziua! am intalnit o problema ... vitalsmart vitalsmart Vanzare teren, dezmembrare. Buna ziua! Am intalnit o problema la achizitia unui teren. Vanzatorul are un lot de 5000mp. Pe acest teren este o casa. La OCPI ... (vezi toată discuția)