avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cedare cota parte Bună ziua. Va prezint următoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cedare cota parte Bună ziua. Va prezint următoarea situație. ...

Cedare cota parte
Bună ziua.
Va prezint următoarea situație. După moartea tatălui s-a făcut succesiunea între soția în viață, 2 copii și un nepot în calitate de moștenitor al celui de al 3 Lea copil decedat. Ce variante sunt pentru ca unul dintre cei 2 copii în viață sa renunțe la cota parte în favoarea propriului fiu. Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Vinde sau doneaza propriului fiu cota-parte cu care figureaza în certificatul de moștenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire după bunica Isthrt Isthrt Buna ziua. As dori sa imi dați un raspuns, dacă se poate, la următoarea situație : tatăl meu a decedat de doua săptămîni si momentan dezbatem ... (vezi toată discuția)
Cum îi pot dona surorii mele jumătatea mea de moștenire de la părinți? Ionuț Cosmin Ionuț Cosmin Buna ziua. Cum pot dona surorii mele jumatatea mea de mostenire de la parinti? Mentionez ca doar unul dintre ei a decedat. Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu a decedat în 14 august 2023. ca si moștenitori ... nimenea nimenea Bună ziua! Tatăl meu a decedat în 14 august 2023. Ca si moștenitori sunt mama și 2 copii. Am vrea sa demaram succesiunea după decesului tatălui. Ca si ... (vezi toată discuția)