avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog imi puteti spune daca pentru cele 20 de zile de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog imi puteti spune daca pentru cele 20 de zile de cereri ...

Va rog imi puteti spune daca pentru cele 20 de zile de cereri si exceptii pentru camera preliminara sunt lucratoare ?! Si mai am o nelamurire o cunoatinta are dosar deschis de diicot trimis pe judecata si mi-a spus ca , camera preliminara a durat undeva la un an date posibil ?! Eu citisem de maxim 60 zile
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 1 August 2023
Sunt zile calendaristice.
Sunt zile calendaristice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt inculpat intr-un dosar de inselaciune, am avut control judiciar ... Goregki Goregki Sunt inculpat intr-un dosar de inselaciune, am avut control judiciar 180 de zile iar astazi am primit citatie pentru prezentare in Camera preliminara: măsuri ... (vezi toată discuția)
Primul proces Adrian 00 Adrian 00 In cat timp voi avea proces daca dosarul apare pe portalul instantei de pe 10.01.2019 (vezi toată discuția)
Buna ziua din nou, acum aproape 5 luni m-am ales cu dosar penal ... socratev socratev Buna ziua din nou, acum aproape 5 luni m-am ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului. Pe data de 22.12 dosarul a ajuns in instanta, mi-am ... (vezi toată discuția)