avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, o prietena a pus o postare pe Facebook pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, o prietena a pus o postare pe Facebook pe un grup ...

Buna ziua, o prietena a pus o postare pe Facebook pe un grup dintr-un oraș din România. A scris ca nu are bani pentru chirie și mâncare și ca lucreza în schimb dacă cineva dorește sa o ajute. Sau oferit oameni care sa o ajute fara nimic în schimb. Însă ea nu locuiește în orașul acela ea a mințit. O persoana ia trimis 50€ daca persoana care ia trimis 50€ o da la politie pentru ca a mințit ca locuiește în acel oraș, i se poate întâmpla ceva?
Ce se poate întâmpla, legal daca domnul care ia trimis bani merge la politie?
A săvârșit infracțiunea de înșelăciune.. Ce se întâmplă o sa vadă pe parcurs, se va deschide dosar penal o sa fie audiata etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune? onitza04 onitza04 buna seara! acum un 1 de zile am cunoscut o persoana pe un site socializare! persoana respectiva s-a oferit sa ma ajute cu bani pentru a-mi termina studiile si ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat- cum sa procedez? alinq alinq am vorbit cu o persoana straina pe facebook pe o pagina de pariuri care oferea ponturi contra cost.Mi-a dat pont la doua meciuri si mi-a spus sa ii trimit 50 ... (vezi toată discuția)
Am trimis unei femei cunoscută pe facebook niște bani să își ... Ion Ninel Voicu Ion Ninel Voicu Am trimis unei femei cunoscută pe Facebook niște bani să își plătească chiria, abonamentele de telefon, mâncarea fiindcă eu o iubesc.Am vizitato și ... (vezi toată discuția)