avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie PVCC Rutier Am o cunostiinta care a avut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie PVCC Rutier Am o cunostiinta care a avut 0.02 in ...

Contestatie PVCC Rutier

Am o cunostiinta care a avut 0.02 in aparatul Dragger , a fost la sange si i-a venit hartia ca este 0 dar problema este ca au trecut cele 15 zile de a contesta procesul verbal la Instanta de Judecata.
Ce poate face persoana in cauza?
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2023
Valy956, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valy956 , utilizator 21:02, 2 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Raspunsul este simplu.
Sa predea permisul rapid, pentru a nu i se prelungi perioada de suspendare cu 30 de zile.
Pv trebuia constestat in termen, indiferent de cat a durat analiza de sange.
Poi si pe administrativ nu merge care are un termen de 6 luni sau repunere in termen?
Intreb si eu asa ca un simplu cetatean! :)

Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna ziua

Raspunsul este simplu.
Sa predea permisul rapid, pentru a nu i se prelungi perioada de suspendare cu 30 de zile.
Pv trebuia constestat in termen, indiferent de cat a durat analiza de sange.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma cu 13 zile mi s a facut un proces verbal rutier ... synchrronn synchrronn buna ziua, in urma cu 13 zile mi s a facut un proces verbal rutier de alcoolemie 0,05, cu 90 de zile suspendarea permisului , am cerut analizele la sange ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, 0 (zero) alcoolemie la iml. există o procedură simplificată de recuperare a permisului în astfel de cazuri? Educativ Educativ Buna ziua, La etilotest a iesit o alcoolemie de 0.04 (14 aprilie), iar rezultatul analizei de sange la IML (finalizat astazi - 7 mai) a iesit 0 - ceea ce era ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie in aerul expirat mircea minoiu mircea minoiu buna ziua.in data de 08 11 2017 am fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat 0,16.mentionez ca nu am consumat bauturi alcoolice din data 05 11 2017(400ml ... (vezi toată discuția)