avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procesul se judeca in localitatea resedinta a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procesul se judeca in localitatea resedinta a recamantului?

Procesul se judeca in localitatea resedinta a recamantului?
De regula procesule se judeca la instantele de la domiciliul pârâtului dar exista situații de competenta alternativa.Despre ce proces e vorba ce obiect are?
Multumesc pentru raspuns. Viitorul reclamat (parat) est din orasul Hunedoara. Eu reclamanta, sunt din Ploiesti. Obiectul.va fi furt calificat.
Eu v am răspuns din punctul de vedere al codului de procedura civila.Problema dvs este despre un litigiu penal,poate va răspunde cineva specializat în acest domeniu sau puteți adresa întrebarea în rubrica de penal..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil boby_zb boby_zb Buna seara, am o intrebare, am trimis o reclamatie la parchet impotriva unei persoane, am fost chemat sa dau declaratie la sectia de politie din orasul ... (vezi toată discuția)
La care instanta trebuie sa introduc cererea de chemare in judecata? cristina69 cristina69 Buna dimineata Va rog sa imi spuneti daca o societate comerciala cu sediul in orasul X urmeaza sa inregistreze o actiune civila -litigiu de munca,avand ca ... (vezi toată discuția)
Locul divortului elisabeta5 elisabeta5 Va rog sa-mi spuneti unde trebuie introdus divortul daca ultimul domiciliu comun si casatoria au fost in Ploiesti iar acum eu locuiesc in Constanta si sotul in ... (vezi toată discuția)