avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suport pentru familia monoparentala in sectorul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suport pentru familia monoparentala in sectorul privat- favoare sau obligatie?

Buna ziua,
In sectorul privat acordarea de suport oferit familiei monoparentale cu, copil mai mic de 3 ani este considerat favoare?
Prin suport ma refer la schimbarea programului de lucru din hibrid in telemunca.
Ultima modificare: Joi, 3 August 2023
abbath, utilizator
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 15:04, 3 August 2023
este considerat responsabilitate corporatista si respect fata de angajat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim telemunca suplimentar pentru parintii cu copii cu varsta de pana in 11 ani. abbath abbath Buna ziua, Conform legii 241/2023, angajatorii au obligatia de a permite salariaților care au copii cu vârsta de până la 11 ani, să lucreze de acasă cel ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei monoparentale SymoCry SymoCry Buna ziua, Eu sunt divortata dupa care am avut un copil si nu m-am recasatorit, deci sunt mama singura cu copil. Sunt considerata familie monoparentala? In ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, urmează sa ma întorc la lucru după concediu creștere ... Eliza2018 Eliza2018 Bună ziua, Urmează sa ma întorc la lucru după concediu creștere copil. Inca alăptez, stiu ca am dreptul la reducerea orelor de lucru daca fac o ... (vezi toată discuția)