avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua , eu sunt la o școala postliceala , sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua , eu sunt la o școala postliceala , sunt însărcinată ...

Buna ziua , eu sunt la o școala postliceala , sunt însărcinată in 5 luni , nu lucrez , stiu ca beneficiez de o indemnizație in valoare de 1496 lei , ce pot face ca sa se mărească indemnizația ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 3 August 2023
Nu puteti face nimic ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Mihaela.boangher Mihaela.boangher Buna ziua! Am lucrat din data de 5 Iulie 2019 la o firma, am rămas însărcinată când aveam 5 luni de munca, am intrat in concediu medical in Martie 2020 pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ralu1234 ralu1234 Buna seara! Sunt insarcinata si as dori sa stiu daca ma pot incadra pentru indemnizatie crestere copil in urmatoarea situatie: Nu mai lucrez, dar am fost ... (vezi toată discuția)
Sunt însărcinată in 7 săptămâni am început ... Vasilica94 Vasilica94 Bună ziua! Sunt însărcinată in 7 săptămâni am început postliceala in Octombrie privată primul an, am 28 de ani, ar fi sa nasc in Iulie. Beneficiez de ... (vezi toată discuția)