avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. As vrea sa stiu daca un didactic auxiliar, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. As vrea sa stiu daca un didactic auxiliar, cu studii ...

Buna seara. As vrea sa stiu daca un didactic auxiliar, cu studii medii, cu peste 25 ani vechime neintrerupa in invatamant, poate fi incadrat in paralel (in ultimul an), ca si profesor cu studii medii, fara pregatire cu peste 25 ani vechime. Vechimea in invatament se considera si vechime de predare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:33, 5 August 2023
Nu exista profesor cu studii medii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii echivalare vechime CBGh CBGh Buna ziua, Am lucrat in invatamant ca personal didactic auxiiar pe post de studii medii ca tehnicia II, 2 ani si 9 luni. Va rog sa imi spuneti daca aceasta ... (vezi toată discuția)
Încadrare şi salarizare în învăţământ mirela725 mirela725 În momentul obținerii definitivării în învățământ, perioada lucrată ca necalificat ar trebui luată în calcul la vechimea în învățământ ... (vezi toată discuția)
Spor de stabilitate blajdominica blajdominica Salutare tuturor! Multumesc pentru ajutorul dat in rezolvarea dosarului de pensie al sotului. Acum va rog sa ma ajutati si pe mine. Sunt profesoara cu o ... (vezi toată discuția)