avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... doresc sa ma casatoresc cu un cetatean din Rep ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

doresc sa ma casatoresc cu un cetatean din Rep Moldova, ea este ...

doresc sa ma casatoresc cu un cetatean din rep moldova ea este majora dar am auzit ca sunt controale pentru a se verifica daca casatoria nu este din interes si daca stie cineva cum este cu viza de sedere si munca in romania sa imi explice daca are nevoie de un loc de munca dinaite de a adera la aceasta viza sau daca se poate dupa ce are viza
Ultima modificare: Vineri, 4 August 2023
cris252002, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 5 August 2023
Permis de ședere
[ link extern ] /

Procedura de angajare în România a cetățenilor din Republica Moldova
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean roman+cetatean non ue in afara ue AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Am vazut ca au mai fost discutii pe aceasta tema, insa am unele neclaritati si cazul meu e un pic diferit. Eu sunt stabilit de 10 ani in ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut pentru ca sotia (cetatean strain) sa nu aiba nevoie de viza pentru a calatori in u.e? Cristi_stelistu01 Cristi_stelistu01 Buna ziua, Sunt Cristi cetatean roman, m-am casatorit civil pe teritoriul statului Cipru cu o cetateana a Republici Moldova. Am dorii sa venim in Romania ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ucranian alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua. Stiti cumva care sunt demersurile pentru angajarea unui cetatean ucrainian care nu are permis de sedere sau de munca ? M-ar interesa institutile la ... (vezi toată discuția)