avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Reinfiintare PFA dupa o radiere precedenta
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Reinfiintare PFA dupa o radiere precedenta

buna ziua. eu mi-am radiat pfa-ul incadrat la norma de venit in 2023. din cauza schimbarilor fiscale care se anunta, s-ar putea sa nu fi fost o idee buna sa-l radiez si sa-mi deschid SRL micro.
intrebarea mea este daca as putea reveni pe PFA cu norma de venit? exista vre-o perioada de asteptare sau pot sa-mi refac PFA-ul din 2024 daca vad ca ies mai bine cu impozitele asa?
multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:39, 5 August 2023
Nu e perioada de așteptare. Când doriți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere - radiere pfa in 2018 staycu staycu Buna ziua Am un pfa din 2015 si doresc sa il inchid pentru a deschide un Srl micro. Am gasit aici pe site un articol din 2016 in care se explica pasii de ... (vezi toată discuția)
Pfa: radiere conform oug 44/2008 dre_andrei dre_andrei Salut, Am infiintat in 2007 un PFA. Toate bune si frumoase, norma de venit, eliberez facturi, iau banii. In aprilie 2011 depun actele pentru un credit si ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa dupa primirea deciziei de impunere. cflorin24 cflorin24 Pentru PFA, impozitare sistem real, am depus deja decl. 200 pentru venit realizat in anul 2013. Am inteles ca baza pentru calculul impozitului privind plati ... (vezi toată discuția)