avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna , am 18 ani jumate Am născut la vârsta de 16 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna , am 18 ani jumate Am născut la vârsta de 16 ani...tatăl ...

Buna , am 18 ani jumate
Am născut la vârsta de 16 ani...tatăl copilului a decedat
Doar eu sunt trecuta in certificatul copilului...Mama mea mă amenința ca îmi ia copilul daca fug de acasă
Ce drept are mama mea asupra copilului meu daca eu sunt majoră și vreau să plec cu băiatul cu care sunt acum împreună ? M-ar ajuta mult sa știu ce pot sa fac sa plec de acasă cu copilul meu va rog mult...menționez ca mama mea e alcoolica și am poze cu ea băută cu berea în mana sau când bea și nu face nimic nu are grija de casă și de fratele meu minor
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:50, 7 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Ce drept are mama mea asupra copilului meu daca eu sunt majoră și vreau să plec cu băiatul cu care sunt acum împreună ?

Niciun drept.
Ia copilul si dispari cat mai repede.
Acolo e un mediu toxic si pt tine si pt copil.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bunica materna nu are niciun fel de drepturi nici in legatura cu tine, nici in legatura cu copilul tau. Daca ai unde sa mergi si cum sa te intretii si tu si copilul, poti pleca linistita.
Ca sa obțină ea minorul trebuie sa obțină hotărâre judecătorească ceea ce nu cred ca va reuși.
Daca deschide proces aveti dreptul sa apelati la avocat.
Va mai fi și obligată sa va plătească avocatul.

București 223
Ultima modificare: Luni, 7 August 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme minor cu parinti in divort karmy karmy Buna ziua. As avea si eu o intrebare: Sunt in divort si sotul meu a cumparat bilete la mare pt el si pt copil. In aceste conditii are dreptul sa-l ia de langa ... (vezi toată discuția)
Pot parasi domiciliul cu copilul de 2 ani daca nu sunt casatorita? Cristina30O Cristina30O Buna ziua, De 3 ani stau cu partenerul in apartamentul parintilor lui si de 2 ani si o luna avem un copil. Partenerul meu bea zilnic, la fel fratele si tatal ... (vezi toată discuția)
Custodia unui minor 1 an și 9 luni) alăptat pe timp de zi când doarme și noaptea Lorii97 Lorii97 Bună tuturor, am o prietena într-o situație destul de neplăcută, e măritată de 2 ani dar în urma cu câteva luni a avut un moment de pierdere și a ... (vezi toată discuția)