avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,mama mea are o mătușa care a decedat dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,mama mea are o mătușa care a decedat dar toate bunurile ...

Bună ziua,mama mea are o mătușa care a decedat dar toate bunurile dânsei au fost împărțite la toți frați iar unii dintre ei au decedat deci bunuri s au împărțit la copii.Intrebarea este mama este în coma de ultim grad dacă se vinde unul dintre bunuri se împarte copiilor ?Și cum se procedează în acesta situație?
cine sa vândă bunuri??? Mama dvs. trăiește! Chiar dacă este ăn comă, este ăn viață. Dar, evident că bunuri care aparțin ei, nu vor putea fi vândute la acest moment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire succesiune nelud nelud Ma aflu in situatia in care bunicul a decedat in anul 1985 iar bunica in 2003.Au avut impreuna doi copii (mama mea) si fratele ei care a murit in anul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,o matusa (sora tatalui) ingrijita de ambii parinti ... Dreptate1 Dreptate1 Buna ziua,o matusa (sora tatalui) ingrijita de ambii parinti a lasat cu testament un teren parintilor. Un parinte a decedat iar din cei patru copii, unul a ... (vezi toată discuția)
Moștenire însușită în totalitate, fără drept, de o persoană în prezent decedată. cum se împart cotele între moștenitorii rămași în viață? Crisant76 Crisant76 buna seara tuturor. D-na A este casatorita cu d-nul B,impreuna au un fiu necasatorit si fara copii. D-nul B are 4 frati decedati si cate 4 nepoti de la ... (vezi toată discuția)