avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire angajator!Tripla poprire pe salar .de un an de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire angajator!Tripla poprire pe salar .de un an de zile ...

Poprire Angajator:::Tripla poprire pe salar .de un an de zile !!am rugat contabila sa imi trimita si mie o evidenta ..ceva sa stiu si eu ce perioada ar mai fi de poprit si sustine ca nu are cum sa imi dea aceasta informatie ...ca trebuie sa vorbescc cu executorii ..executorii nu au sediile in judetul in care locuiesc si nici telefonic nu pot vb cu ei ca nu raspund la telefon ...nu stiu cum sa procedez sa obtin aceasta informatie macar sa stiu daca mai ramin la firma ..ca nu imi mai pot permite nici chiria !!
Ultima modificare: Marți, 8 August 2023
cerasela1973, utilizator
Cel mai recent răspuns: cerasela1973 , utilizator 20:13, 8 August 2023
Buna ziua! Cota maxima ce poate fi indisponibilizata prin poprire este de 1/2 din salariul net daca sunt mai multe popriri simultan. In cazul unei singure popriri, cota este de 30%.
multumesc pentru raspuns!!da imi opreste jumatate de salar dar nu stiu care mai este suma de oprit si pina cind?asta as fi vrut sa aflu si nu stiu cum
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita executorilor sa va comunice situatia la zi a debitului restant iar angajatorului o adeverinta cu sumele retinute in toate dosarele de executare de la infiintarea masurii popririi si pana la zi.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va multumesc mult pentru raspuns!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de întreținere minor Blueionyka Blueionyka Va rog sa ma ajutați cu o informație. Divorțul s-a pronunțat in mai 2017 si fostul meu soț a fost obligat la plata unei pensii de întreținere pt ... (vezi toată discuția)
Lamurire indisponibilizare/blocare cont bancar leus leus Va rog o parere in ceea ce priveste indisponibilizarea unui cont bancar: -daca legea dispune ca executorul judecatoresc emite o adresa prin care banca sa ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc/poprire pensii/modalitate claniros7 claniros7 pentru un salariat am poprire pe salariu pentru pensia de intretinere datarata unui copil si sotiei ( 2 pensii) Acelasi salariat aduce si o sentinta a ... (vezi toată discuția)