avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare cheltuieli de judecată
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare cheltuieli de judecată

Bună ziua,

În situația în care, în cadrul unui proces cu trei reclamanți, au fost acordate cheltuieli de judecată (reclamanților), însă acestea au fost avansate numai de unul dintre reclamanți, recuperarea cheltuielilor se poate face numai de unul dintre reclamanți (în speță, cel care le-a avansat) sau este necesar ca suma să fie distribuită către toți cei trei reclamanți?

Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 9 August 2023
MariusDanAndrei, utilizator
Cheltuielile se acorda părții care a suportat efectiv respectivele costuri,onorariu taxe timbru etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine va plati cheltuielile de judecata OVIDIU SABAU OVIDIU SABAU sunt in proces de succesiune cu tatal si sora pentru ca nu au dorit sa se faca succesiunea casei dupa moartea mamai care a decedat in urma cu 14 ani am ajuns ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile de judecata se pot scadea din sulta? george1967 george1967 Intr-un proces care a fost intentat sotului supravietuitor de catre sora defunctei privind drepturile succesorale asupra unui apartament, va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune însușite de fostul soț Iamhappy Iamhappy Buna seara. Am si eu urmatoarea problema: mobila, electrocasnicele cumparate in timpul casatoriei au ramas la fostul sot care si le-a insusit cu de la sine ... (vezi toată discuția)