avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, speta: dorim sa facem o sposorizare prin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, speta: dorim sa facem o sposorizare prin achitarea ...

Buna ziua,
speta: dorim sa facem o sposorizare prin achitarea unui facturi emise de de o insitutie spitaliceasca din ro,
Este gresit daca incheiem contractul de sponsorizare direct cu pacientul in cauza si nu cu Spitalul ?
Cel mai recent răspuns: carina.pinciuc , utilizator 11:08, 10 August 2023
Buna ziua,

Nu, este corect si daca incheiati contractul de sponsorizare cu persoana fizica, atata timp cat respecta si celelalte conditii legale pentru aceasta situatie (evident, raspunsul poate suporta mai multe clarificari, dar aceastea depind de detaliile situatiei in concret)
stiti cumva unde gasesc in lege, aceasta posibilitate?
Asociatia noastra a incheiat contractuldirect cu pacientul, iar contabilitatea nu a fost de-acord cu asta.
va multumesc
Buna ziua,
am omis sa specific faptul ca Spitalul a emis factura pe Asociatie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achiziționare kituri test de către o asociație pacienti SOS15 SOS15 Ce condiții trebuie îndeplinite pt o asociație de pacienți pt a achiziționa kituri de testare genetica pt hematologie și pt a le dona apoi unui spital? ... (vezi toată discuția)
Activitate pfi Aprotosoaie Aprotosoaie Conform Ordinului Ministerului Sanatatii 1454/2014 asistentii medicali pot sa dobandeasca statutul de Pfi-conf art 4.Intrebarea mea este daca o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Drept de sponsorizare de catre ong spiridon_olga spiridon_olga Buna ziua Am o intrebare dar pentru aceasta trebuie sa dau mai multe detalii : - suntem un ONG cu domeniul de activitate social educativ si lupta impotriva ... (vezi toată discuția)