avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Mă poate ajuta și pe mine cineva? Am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Mă poate ajuta și pe mine cineva? Am câștigat ...

Bună ziua! Mă poate ajuta și pe mine cineva? Am câștigat un apel cu cheltuieli de judecată pt daune morale. Cea care trebuie să îmi dea banii spune că nu vrea sa mii dea fiindcă nu are nimic pe numele ei și nimeni nu are ce să-i facă. Ce pot face eu pt recuperarea banilor?
Va adresați unui executor judecatoresc care va identifica dacă are bunuri mobile conturi,venituri salariale etc.Daca nu are rămâneți cu o hotărâre de pus în rsms și șanse mici de s recupera sumele datorate..Discutați variantele cu av angajat la procese...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata buna ziua,am lucrat la o firmă de unde nu ... bogdan57 bogdan57 Chemare in judecata Buna ziua,am lucrat la o firmă de unde nu mi-am luat drepturile salariale. Am făcut petitie la ITM,a amendat firma si tot nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca luciBV luciBV Am o sentinta civila prin care trebuie sa primesc 1000lei(restante salariale) si am primit doar jumatate, iar restul NU vrea sa mi-l mai dea.CE ESTE DE FACUT? (vezi toată discuția)
Daune morale acordate în instanță = vorbe goale pe o bucată de hârtie? prettydaniola prettydaniola Am castigat un proces de calomnie in care am solicitat daune morale de 10.000 lei. Paratul nu lucreaza legal, face diverse mestereli pe cont propriu, deci ... (vezi toată discuția)