avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Societatea are implementat pontajul electronic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Societatea are implementat pontajul electronic

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Societatea are implementat pontajul electronic cu preluarea datelor de intrare si iesire din societate automat din turnicheti. Separat, toate alte cereri sunt introduse prin aplicatia interna de pontaj, in care se incarca si documentele doveditoare. Este suficienta arhivarea electronica a acestor date, respectiv a pontajului (aprobat de manager si final de HR) sau trebuie si printate si arhivate in format pe hartie?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 August 2023
george-neagu, moderator
Poate vă ajută această informare de la Inspecția Muncii, de acum câțiva ani: [ link extern ]

(„Astfel, această evidență poate fi ținută atât pe suport de hârtie cât și electronic,
pentru persoanele care au acces la locul de muncă pe baza unui card sau înregistrează
intervalul în care prestează efectiv activitatea în orice alt mod”)
Ultima modificare: Joi, 10 August 2023
Simona_Voiculescu, utilizator
Este suficienta arhivarea electronica a acelor date.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere date revisal ady28 ady28 buna seara, spuneti-mi va rog ,daca am preluat contabilitatea unei societati cu salariati ,ce ma sfatuiti sa fac? cum sa preia revisalul pe calculatorul meu ... (vezi toată discuția)
Nereguli la locul de munca si avertismente tierry tierry Ma intereseaza vav de urmatoarea situatie, in cazul in care se va ajunge pana la proces, care va avea de castigat: Nereguli firma 1. incheierea ctr de ... (vezi toată discuția)
Preluare revisal Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Voi prelua de la o persoana Revisalul pentru o societate. Va trebui sa instalez programul pe un alt calculator, la sediul angajatorului. ... (vezi toată discuția)