avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate ca angajatorul să-ți pună nemotivata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate ca angajatorul să-ți pună nemotivata pentru data ...

Se poate ca angajatorul să-ți pună nemotivata pentru data de 15 august?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 10 August 2023
numai in situatia in care cadeati de tura si nu va prezentati la munca.
Ultima modificare: Joi, 10 August 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate Roxy1908 Roxy1908 Buna ziua, Am urmatoarea problema: am un salariat care trebuia sa se prezinte la serviciu la tura in data de 16.07.2015(mentionez ca salariatii lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salar spidy spidy salutare am tot citit aici pe forum despre concediu fara salar dar nu am gasit ceva ce sa ma ajute pe mine.Mama mea lucreaza in cadru unui spital municipal din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua...cim perioada de proba.dupa 15 zile angajatul este ... eukyra1 eukyra1 Buna ziua...cim perioada de proba.dupa 15 zile angajatul este anuntat telefonuc ca \"de maine\" nu mai trebuie sa se prezinte la munca,invicand ... (vezi toată discuția)