avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Acum 2 saptamani am fost acuzat de catre ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Acum 2 saptamani am fost acuzat de catre sora mea ...

Buna ziua! Acum 2 saptamani am fost acuzat de catre sora mea ca i-am spart un dulap incuiat si ca i-am furat o suma de bani. Ea locuieste in casa parinteasca, iar toti avem cheie. Imi interzice accesul in acea casa si spune ca nu mai am ce cauta acolo, asta pe langa acuzatia de furt. Am fost de acord, ba chiar am venit cu propunerea sa suna la politie sa vina sa ridice amprente. Eu stiind ca sunt nevinovat si ma duc acolo fiarte rar sunt linistit! Doar ca voiam sa intreb daca imi pot cere dreptul din acel apartament, bine partea mamei fiindca tatal inca traieste si daca pot depune o plangere impotriva surori mele?
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 18:29, 16 August 2023
Puteti sa va cereti partea pe calea unei actiuni de partaj. La acest moment nu aveti temei pentru a depune plangere impotriva surorii, nefiind savarsita nicio infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de furt pe nedrept gabicont gabicont Buna ziua, sora mea este acuzata de fiica sa are 21 de ani, ca i-au fost furati 2000 de euro din casa, mentionez ca primeste pensie alimentara de la mama sa. ... (vezi toată discuția)
Acuzatie calomnioasa mariomarginean mariomarginean Buna, astazi am fost acuzat de catre un tip ca ia-si fi furat telefonul, toata faza s-a intamplat la un bazin de inot unde tipul respectiv avea dulapul sub al ... (vezi toată discuția)
Acuzație de furt JustAQuestion JustAQuestion Buna ziua . As dorii sa pun următoarea întrebare : In ce masura este incriminatorie prezența unei amprente la locul furtului ? Context : Furtul ... (vezi toată discuția)