avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune decizie ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune decizie ANRP

Decizia de compensare de la ANRP primită pe numele a doi frați după decesul acestora și încheierea dezbaterii succesorale necesită deschiderea unei noi dezbateri pentru ca urmașii să beneficieze de drepturi?
Nu pot solicita sumele de la ANRP pentru că numai unul dintre ei a primit decizia.
Ultima modificare: Joi, 10 August 2023
madrov, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Supliment certificat moștenitor..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri anrp Gabi-007 Gabi-007 S-aveti o zi buna, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. In urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, Instanta a obligat ANRP-ul sa acorde ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! problema mea se refera la o dezbatere succesorala. ... Pulbere-de-stele Pulbere-de-stele Buna ziua! Problema mea se refera la o dezbatere succesorala. In 2014 a murit tatal meu si nu am facut dezbatere. In 2019 a murit mama mea iar acum am deschis ... (vezi toată discuția)
Deschiderea succesiunii doar pt un anumit lucru paul45 paul45 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu o nelamurire. Stiu ca la decesul unei persoane se deschide succesiunea. Dupa care se poate deschide dezbaterea ... (vezi toată discuția)