avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am si o intrebare in legatura cu niste ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am si o intrebare in legatura cu niste popriri. Am ...

Buna ziua, am si o intrebare in legatura cu niste popriri. Am niste amenzi in valoare de vreo 2500 lei plus un ordin de executare de la un BEJ in valoare de vreo 8500 lei. De curand m-am angajat la o alta firma, banii o sa ai primesc pe card si sunt constient ca o sa mi se puna pana la urma poprire pentru sumele datorate. Intrebarea mea este alta, angajatorul mi-a spus la interview ca o sa mi se faca un card de la firma PE NUMELE MEU, prin care sa pot depune banii incasati, nu se retrage bani de pe acel card, doar depune. Intrebarea ei teama mea mare este daca mi se poate pune porire si pe acel card fiind pe numele meu, pentru ca vreau sa fac vreo belea si sa am probleme. Va multumesc mult pentru o eventuala lamurire !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:51, 11 August 2023
pai nu e bine, banii nu sunt ai dvs, poate e contul firmei si card pe nume de utilizator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire abuziva marianiof marianiof buna ziua, am trait o intamplare nefericita si nu stiu cu o pot indrepta. de curand m-am angajat la o companie ce mi-a deschis cont la BRD. la incasarea ... (vezi toată discuția)
Salariat de banca cu poprire la sursa si credite in sold mirel1972 mirel1972 Sunt salariat de banca si am porire la sursa ( la angajator ) de la un BEJ si poprire pe contul de salariu de la alt BEJ. Mai am un credit in derulare care ... (vezi toată discuția)
Despre poprire yonutz113 yonutz113 Buna seara Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)