avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Eu locuiesc cu maica-mea as dori să fac ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Eu locuiesc cu maica-mea as dori să fac actele pentru ...

Bună seara. Eu locuiesc cu maicamea as dori să fac actele pentru casă și as dori să știu care este onorariul pentru avocat. Este un caz civil.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:13, 12 August 2023
Din ce spuneți pare că la notar trebuie să mergeți, nu la avocat. Dați detalii, că nu se înțelege exact ce doriți, și care e situația casei - mama unic proprietar (sau nu), dacă aveți frați etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alta chitanta de mana gabriella_blaga gabriella_blaga Buna seara! As dori si eu un raspuns, daca se poate, la problema mea: sunt singurul mostenitor al parintilor decedati(tatal meu a murit acum 10 ani si nu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va adresez si eu urmatoarele intrebari: 1. daca mama ... silviu39 silviu39 Buna ziua, va adresez si eu urmatoarele intrebari: 1. Daca mama a decedat, cum poate un fiu sa devina noul proprietar al casei? (mama era proprietar) 2. ... (vezi toată discuția)
Succesiune foster foster Buna ziua si ma bucur ca exista un forum cu asa ceva ptr toata lumea. Am si eu o problema putin mai conplicata parerea mea in legatura cu succesiunea pe ... (vezi toată discuția)