avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde si ce act se poate face?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde si ce act se poate face?

Buna ziua.
Recent am fost suspectat de un posibil avc. Riscul de a se repeta si de a fi major, exista.
Vreau sa previn niste situatii grave. Nu vreau ca in cazul in care raman imobilizat la pat sa ajung pe mana unor persoane din familie care nu urmaresc decat averea. Istoria a aratat ce nu s-au ocupat de cei avuti in grija.
Unde si ce acte as putea face ca in cazul in care se intampla ceva, sa fiu dus la o institutie de ingrijire specializata si nu lasat "in familie"? Ca atunci, nimeni nu va tine cont de vointa unui bolnav. Vreau sa fac actul cat inca sunt considerat apt de a lua decizii.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Voilu , utilizator 21:13, 12 August 2023


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

După cele întâmplate în ultimul.timp ,abuzurile din cămine e greu sa aveți încredere pt a le lasă bunurile în schimbul.ingrijirii etc.

Abuzurile din camine sunt de multa vreme. Acum au fost "descoperite". Sau a fost un interes sa fie descoperite. Si vor fi in continuare daca nu ne va ocupa o natie care sa puna biciul pe noi sa ne oblige sa fim corecti.
Ma intreb cand se vor descoperi abuzurile si din spitale. Toata lumea stie dar "nimeni nu stie nimic". Iar bolnavii nu pot dovedi cum nu puteau nici batranii din azile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internare camin de batrani impotriva vointei fuuuuuu fuuuuuu Buna ziua, bunica mea a suferit in vara asta de mai multe afectiuni acute si a stat mai multe luni internata intr-un spital, timp in care nu a vrut deloc sa se ... (vezi toată discuția)
Am aflat că administratoarea căminului unde e internată sora mamei a început demersurile pentru obținerea curatelei. o poate obține fără știrea familiei? Sergiu92 Sergiu92 Am internat-o pe sora mamei (75 ani) fara urmasi, diagnosticata cu dementa senila, intr-o casa de ingrijire batrani. Pensia ei fiind insuficienta, am achitat ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost donat un imobil de către moștenitorii bunicii mele. cum pot anula această donație? MihaiX933 MihaiX933 Buna ziua, Acum o luna de zile mi-a fost donat un imobil, imobil ce a avut 4 mostenitori dupa moartea bunicului meu (bunica si cei 3 copii), iar acestia mi ... (vezi toată discuția)