avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... firma in apartament de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

firma in apartament de bloc

Buna ziua! Va expun urmatoarea speta: doresc sa deschid o firma intr-un apartament de bloc. Am obtinut acordul vecinilor direct afectati si acordul asociatiei de proprietari (cu semnataura presedintelui, a administratorului si cu stampila asociatiei de proprietari), in conformitate cu prevederile legale. Ulterior, a avut loc o sedinta a adunarii generale a proprietarilor in care, pe baza de tabel nominal, majoritatea vecinilor , cu exceptia celor ce au semnat acordul, au votat pentru neinfiintarea firmei in apartament. Ma poate afecta asta in vreun fel?
Cel mai recent răspuns: ContSters100844 , utilizator 13:33, 28 Ianuarie 2010
Nu cred, ca va poate afecta acest vot. Deja aveti totul pentru a inregistra sediul in apartamentul respectiv.
=D> Asa zic si eu.. dar aveam nevoie de o parere in plus..Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatiile exceptionale din legea 230/2007 privind asociatiile de proprietari banatean banatean Buna ziua! Doresc sa ma deconectez de la reteaua de energie termica si sa-mi montez o centrala de apartament. Am nevoie de acordul asociatiei de proprietari ... (vezi toată discuția)
Tabel nominal de vot ameliee ameliee Buna seara, Va rog frumos sa imi spuneti cu se intocmeste un tabel nominal pe baza caruia se voteaza presedintele ( in cazul in care sunt propuse mai multe ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca la sedinte nu sunt prezenti 50% + 1 dintre proprietari ? stanciu4444 stanciu4444 Ce se intampla daca la sedintele de bloc nu sunt prezenti 50% + 1 dintre proprietari ? De exemplu pentru luarea unor decizii cum ar fi: reparatii capitale, ... (vezi toată discuția)