avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte asociatie de proprietari - salariu 2500 lei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte asociatie de proprietari - salariu 2500 lei

De cind sa pus o cucoana presedinte de bloc sint numai certuri in bloc si pe linga asta si-a pus si un salar de 2500ron pe luna ,stau 4 persoane la ia in bloc si la cheltuieli sau pus 2 pers .la noi in bloc jumate sint pensionari pe care nu ii intereseaza ei nu vin la sedinta si ia isi face de cap ca nu se poate tine o sedinta ca nu sint jumate plus unu si nu putem sa o dam jos .Ce putem face legal datimi un sfat ca ilegal as....... sa nu o mai vad.
250 lei sau 2500 lei?
Ca e o diferenta destul de mare......
Pai ziceti-ne ca ati luat atitudine, ca ati reusit sa convocati AG pe baza de tabel nominal cu semnaturile a minim 20% din proprietari, ca in urma AG ati reusit sa alegeti un Comitet executiv, un cenzor(macar!) si un Presedinte!
Asa ceva ar trebui sa ne spuneti nu ce vi se pare ca a facut nelalocul lui! Mai ales ca nici nu ati studia legea inainte sa faceti afirmatii eronate.
Ar fi trebuit sa stiti ca salariul Presedintelui se stabileste de catre AG si nu se intocmeste contract de munca ci contract de mandat!
Dar la bloc gasesti mai multi "experti" in Legea 230/2007 decat sunt in tot judetul!:thumbdown:
exact cum a spus si colegul ,Preşedintele asociaţiei de proprietari poate fi remunerat, pe bază de contract de mandat, potrivit art. 32 alin. (1) din Legea nr. 230/2007, în limitele bugetului de venituri şi cheltuieli aprobat prin hotărâre a adunării generale, potrivit prevederilor Codului fiscal.
A fost alerta falsa.
2500 lei nu e acelasi lucru cu 250 lei.
Iar de schimbat presedintele numai pentru ca ia 250 lei lunar de la 44 ap. (suma care mie personal nu mi se pare deloc mare) nu e o actiune serioasa. Poate doar daca vor ca acesta sa fie acolo de decor...gratuit, evident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzor extern sau comisie de cenzori din cadrul blocului mira55 mira55 Intrucat nu agreau comisia de cenzori, membrii comitetului executiv au mers cu un tabel prin bloc si s-au strans semnaturi pentru demiterea cenzorilor si ... (vezi toată discuția)
Comitetul executiv constituit dintr-o singura persoana? gabriela constantinescu gabriela constantinescu Aceasta este situația la blocul nostru: comitetul executiv a rămas cu o singura persoana. Erau doi, dar unul s-a demis. Întrebarea mea este: sint legale ... (vezi toată discuția)
Plata presedinte asociatie propietari si cenzor scoica_80 scoica_80 Buna seara. Am si eu o problema care ma framanta. Sunt de putina vreme propietarul unui apartament intr-un bloc nou construit. Deoarece nu am achizitionat de ... (vezi toată discuția)