avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Receptie garaj lemn
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Receptie garaj lemn

Buna ziua.

Am reusit sa obtin autorizatia de construire pentur un garaj pe structura de lemn placat cu OSB.
Ce urmeaza dupa finalizarea lucrarii? Trebuie facuta receptia?
Intrebarea este: ce inseamna aceasta receptie (acte necesare si demersuri - ma poate ajuta si primaria in acest sens?) si ce la ce risc ma supun daca nu se efectueaza receptia?
- Dupa receptie trebuie facut neaparat cadastru?

Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 13 August 2023
Crusoveanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:05, 14 August 2023
receptia se face de catre un reprezentant al primariei, unul al clientului si unul al constructorului. daca clientul si constructorul sunt unul si acelasi, raman 2 persoane. se semneaza procesul verbal de receptie, dupa care se actualizeaza intabularea existenta a imobilului, prin adaugarea garajului.
consultarea unui topometrist autorizat va usureaza munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie cladire ContSters126873 ContSters126873 buna ziua . doresc sa ridic o constructie din lemn de 80m patrati ce documentatie imi trebuie?? mentionez ca terenul este proprietate personala (vezi toată discuția)
Autorizatie de extindere garaj din lemn ionchilalau ionchilalau Buna seara.Va rog sa-mi raspundeti daca un garaj din lemn construit in 1990,fara autorizatie de constructie a fost prins in actul de vanzare-cumparare,este ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie de construire noua victoria teo victoria teo acum 10 ani am construit casa cu autorizatie care includea si mansarda; din motive financiare am renuntat la amenajarea mansardei; in procesul de receptie la ... (vezi toată discuția)