avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Conflict de interese: viceprimar-fondator asociatie ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Conflict de interese: viceprimar-fondator asociatie crescatori de animale?

viceprimar-fondator asociatie crescatori de animale,presedintele asociatiei care inchiriaza din domeniul privat al Consiliului Local,islaz comunal, Este un conflict de interese?
Ultima modificare: Luni, 14 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Condruz Gheorghe , utilizator 08:59, 2 Septembrie 2023
viceprimar-fondator asociatie crescatori de animale,presedintele asociatiei care inchiriaza din domeniul privat al Consiliului Local,islaz comunal, Este un conflict de interese?
simplul fapt ca ai inchiriat un bun public de la o institutie publica si ai anumita calitate in acea institutie nu este in sine conflict de interese, e vorba de modul cum s-a aprobat... nu ar trebuie sa fie initiator al HCL-ului o persoana care are interes ex. este membru / asociat / are functie de conducere in acea entitate si nu ar trebui sa participe la deliberari si la vot... asta dpdv al legislatiei ONG. Mai trebuie verificat Codul Administrativ daca nu prevede ceva interdictie generica, dar nu ar fi logic sa cuprinda... oricum e vorba de o asociatie nu de primar si viceprimar ca persoane fizice beneficiari directi ai unui contract cu comuna
VA SALUT,CU RESPECT! multumesc pentru raspuns!...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este compatibila functia de presedinte al asociatiei cu functia de primar? Alin Buzatu 12 Alin Buzatu 12 Buna ziua,sunt presedintele unei asociatii ONG fara remuneratie ,fara contracte actine cu alte societati sau institutii ...intrebarea mea este urmatoarea: Este ... (vezi toată discuția)
Inchirierea pajistilor administrate de consiliile locale GheorgheL GheorgheL Detin o asociatie familiala cu obiectul muncii : cultura vegetala si cresterea animalelor. Am o exploatatie agricola in care am 30 de capete bovine adulte si ... (vezi toată discuția)
Pasunatul abuziv pe pasunea comunala johnnydanut johnnydanut Buna ziua! Sunt presdintele unei asociatii a crescatorilor de animale ce a concesionat de la primarie pasunea comunala si din cand in cand gasesc pe aceasta ... (vezi toată discuția)