avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua.Am și eu o intrebare.Acum aproape 2 ani au ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua.Am și eu o intrebare.Acum aproape 2 ani au fost schimbate ...

Bună ziua.Am și eu o intrebare.Acum aproape 2 ani au fost schimbate contoarele de apa rece și calda. cu unele inteligente.Contractul sa făcut între asociația de proprietari și firma respectiva.Noi proprietarii nu trebuia sa primim de la președintele blocului sau de la firma respectiva ceva la mana?Ma refer la un contract.In fiecare luna plătim o anumita suma pentru citirea i contoarelor.Va mulțumesc.

Adam Grecu a scris:

Aveti dreptul sa solicitati in fiecare luna index-ul citit de firma, insa, cred ca v-ati convins ca firma "citeste" bine. Chestiunea este ca dvs. sa cititi cam in acelasi timp cu firma si furnizorul, in rest toate bune si urmariti mai bine ofertele si modul de acceptare a contractelor de catre conducere.

Bună ziua.Am și eu o intrebare.In 2017 am cumpărat apartamentul în care locuiesc și din câte am auzit și m-am interesat și eu firma (împreună cu actualul președinte)care a făcut lucrarea de schimbare a coloanelor de apa caldă și rece a făcut unele modificări ale instlatiei.Mi sa spus ca ar fi lira de dilatație. M-am interesat și eu la centrala de cartier și mi sa spus ca nu are ce cauta asa ceva în apartament și pot sa readuc instalație la forma inițială. Este legal sa fac asa ceva?Va mulțumesc
Mai aveti si alte probleme?
Este clar ca aveti ceva cu presedintele care si-a tras conducta de apa personala, mai face si afaceri cu firma de prelucrare a indecsilor.... Mai cautati si discutati toate aceste probleme in AG - dar cu probe clare, da?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligat sa schimb apometrele? pya pya Bună ziua! Dacă ma puteți ajuta cu un răspuns în legătură cu obligația schimbării apometrelor de apa calda și rece în apartamente cu alte apometre ... (vezi toată discuția)
Refuz montare apometre cu citire radio Kopela Kopela Buna seara ! In blocul unde locuiesc s-a hotărât în AG înlocuirea tuturor apometrelor vechi cu apometre noi cu citire radio. Din tot ce am citit aici pe ... (vezi toată discuția)
În ce condiții legale se pot schimba vechile apometre de apartament ... Cojocaru mihai Cojocaru mihai În ce condiții legale se pot schimba vechile apometre de apartament cu unele cu radiocitire wireless (asa dorește presedintele ). Specific: la prima ... (vezi toată discuția)