avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Analizele drug test realizate de INML pot fi achitate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Analizele drug test realizate de INML pot fi achitate pentru ...

Analizele drug test realizate de INML pot fi achitate pentru a fi facute mai repede? Daca da, care ar fi pasii? Am tot sunat la INML si in putinele dati in care nu suna ocupat, nu raspunde absolut nimeni…
Nu, se achita doar cand sunt gata.

Analizele sunt gata; am primit un mail in care sunt instiintat ca sunt gata si cat costa. Trebuie sa le platesc eu sau politia? Cum este mai bine?Ma intereseaza sa fie si cat mai repede… am inteles ca eu nu pot avea acces la rezultate.in cat timp ar ajunge rezultatele de la inml la politie?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu, se achita doar cand sunt gata.

Platiti-le dvs, ajung la politie in maxim 2 saptamani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! saptamana trecuta am fost oprita de politia romana, ... madrich madrich Buna ziua! Saptamana trecuta am fost oprita de Politia Romana, am fost testat cu aparatul drug-test si am iesit pozitiv la THC. Ma puteti ajuta cu niste ... (vezi toată discuția)
Cum pot plati analizele iml? Daniel13344 Daniel13344 Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatu drug test unde a iesit ca am THC in corp. Au trecut 3 luni de la data intamplarii si am inteles ca le pot ... (vezi toată discuția)
Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatul drug test ... Daniel13344 Daniel13344 Am fost oprit de politie si am fost testat cu aparatu drug test unde a iesit ca am THC in corp. Am nevoie sa stiu cum se procedeaza pentru a plati analizele. ... (vezi toată discuția)