avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM Contract colectiv de munca pentru alegerea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM Contract colectiv de munca pentru alegerea reprezentantilor ...

CCM Contract colectiv de munca
pentru alegerea reprezentantilor angajatilor, pot sa initiez procedura de votare in mediul online? Pot sa stabilesc mai mult de o zi ca si interval de votare? De exemplu, sa propun votare in perioada 11-14 septembrie si Adunarea Generala in 14 septembrie (cand sa intocmin si procesul verbal de numarare a voturilor, respectiv preluare a mandatelor).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 17 August 2023
Procedura de alegere a reprezentantilor salariatilor
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Initiere negociere ccm RuxandraLarisa RuxandraLarisa Care sunt pasii care trebuie urmati atunci cand firma doreste sa initieze negocierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate. In cazul in care nu ... (vezi toată discuția)
Alegerea reprez salariatilor victorkif victorkif imi poate spune si mie care sunt pasii pentru alegerea unor reprez ai salariatilor??????? am facut contractul colectiv de munca dar unitatea noastra nu are ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea partilor la negocierea ccm - alegerea reprezentantilor salariatilor in cazul inexistentei unui sindicat la nivel de unitate cristina69 cristina69 Buna ziua. Am urmatoarea speta: In urma fuziunii prin contopire a unor societati s-a constituit o noua entitate, sindicatul din cadrul societatii, care nu mai ... (vezi toată discuția)