avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am incheiat la notar o conventie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am incheiat la notar o conventie de servitute cu un ...

Buna ziua
Am incheiat la notar o conventie de servitute cu un vecin pentru a beneficia de acces pe o bucata de drum, urmand ca acest drept sa fie trecut in cartea funciara a fiecaruia. Actul a fost incheiat la sfarsitul lunii martie. Cand am sunat la notar sa intreb daca pot ridica incheierea de la cartea funciara, mi s-a zis ca nu pentru ca a fost respinsa cererea, nu mi s-a spus motivul, si ca trebuie refacuta cererea cu o modificare. A zis ca se ocupa. E sfarsitul lunii august si nici pana acum nu imi este rezolvata problema. Am dat mai multe telefoane la notar si ba mi s-a spus ca nu a avut timp, ba ca e in concediu. Eu locuiesc/lucrez in Bucuresti, iar actul s-a facut la un notariat in jud Arges, ca sa merg personal e mai dificil in timpul saptamanii. Si nici nu merita sa platesc drumul si o zi libera de la munca ca sa mi se spuna in fata ca nu a avut timp notarul. Poate fi reclamat si la Protectia Consumatorului sau numai la Uniunea Notarilor Publici? In baza actului incheiat la notar, eu pot solicita la BCPI inscrierea drumului in cartea funciara ? Va multumesc
Dacă aveți numărul cadastral, sunați dvs la Biroul de Carte Funciara și vedeți care a fost problema și de ce s-a respins cererea?
Reclamați ceva ce nu știți exact. Cum și de ce.
Solicitați notarului încheierea de respingere sau nr de depunere și verificați pe net stadiu rgi ocpi ,introduceți nr,an biroul de carte funciară din localitatea x și vedeți stadiul dosarului.Am o lucrare la OCPI în lucru de aproape 5 luni asa ca nu va ajuta cu nimic reclamațiile..
Solicitați notarului încheierea de respingere sau nr de depunere și verificați pe net stadiu rgi ocpi ,introduceți nr,an biroul de carte funciară din localitatea x și vedeți stadiul dosarului.Am o lucrare la OCPI în lucru de aproape 5 luni asa ca nu va ajuta cu nimic reclamațiile..
Ultima modificare: Joi, 17 August 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am cumpărat o bucată de pământ acum 2 luni, am ... Clody26 Clody26 Bună ziua! Am cumpărat o bucată de pământ acum 2 luni, am făcut actele notariale, apoi mi s-a spus de catre notar că Cartea Funciară o primesc în 2,3 ... (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Respingere notare cf kytina kytina Buna ziua, Am cerut notarea in CF a unui antecontract de v.c.si mi-a fost respinsa cererea cu drept de plangere in 15 zile.Intrebarile mele sunt urmatoarele: ... (vezi toată discuția)