avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA SRL platitor de TVA din dec 2022, nu depune D300 in ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

SRL platitor de TVA din dec 2022, nu depune D300 in martie

SRL platitor de TVA din dec 2022, nu depune D300 in martie si iunie. Cu data de 01.08.2023 este scos de la platitor de TVA din oficiu. Care sunt pasii sa revina la platitor de TVA?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 18:04, 28 August 2023
Va depune Declaratia 700 pt reinregistrarea in scop de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea inregistrarii in scopuri de tva din oficiu camyv camyv Buna ziua, Pe data de 10.03.2014 mi s-a anulat Tva din oficiu, iar pe data de 13.04.2014 am revenit ca platitor de TVA. Pentru luna martie am depus doar ... (vezi toată discuția)
Tva toareanelia toareanelia SRL platitoare TVA trimestrial,s-a anulat din oficiu de catre ANAF calitatea de platitor TVA in 22.05.2013 , pentru trim II mai depune D300 ,am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Anulare inregistrare in scopuri de tva adrianabresug adrianabresug Daca o societate s-a inregistrat la infiintare ca si platitoare de tva dar a fost scoasa din oficiu din cauza ca nu depasea plafonul de tva ,ce trebuie sa faca ... (vezi toată discuția)