avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara !As dori sa stiu daca un avocat din oficiu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara !As dori sa stiu daca un avocat din oficiu isi da ...

Buna seara !As dori sa stiu daca un avocat din oficiu isi da interesul si m apoate ajuta intr-un caz penal in care am fost bagata fara stirea mea ca si complice .Nu imi mai pot permite sa platesc avocatul si unele persoane imi spui ca cei din oficiu nu isi dau interesul sa te ajute .Multumesc !
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 02:24, 19 August 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara! Unele persoane care va spun ca cei din oficiu nu isi dau interesul, nu stiu ce vorbesc.
Sigur ca avocatul din oficiu isi va da interesul si, in limitele legii va poate face aparari, insa mai conteaza si sinceritatea dvs.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredere in politie Ioana -NL Ioana -NL In ceea ce priveste plangerea penala pe care am facut-o ,simt ca nu pot avea incredere in politistul care se ocupa de acest dosar .s-au folosit unele cuvinte ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de complicitate la furt din magazin cmary cmary Buna seara, va rog sa -mi dati un raspuns la problema mea care arata in felul urmator :In urma cu un an o persoana a intrat intr-un magazin urmata in acelasi ... (vezi toată discuția)
Delapidare andreea7 andreea7 Sunt urmarita penal pentru delapidare, suma e de 700 ron (care era de fapt salariul meu) si as dori sa stiu la ce pedeapsa sa ma astept, deoarece nu imi permit ... (vezi toată discuția)