avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună! Am semnat de curând mutarea locului de muncă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună! Am semnat de curând mutarea locului de muncă la o altă ...

Bună! Am semnat de curând mutarea locului de muncă la o altă filială și am o nelămurire. Locația își începe activitatea din 1 septembrie. Problema îi că pe actul adițional apare data de 1 august ca fiind data de la care se începe în locația respectivă și nici măcar nu îi finalizată. Au gresit data??? Mă afectează pe viitor acest lucru? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 20 August 2023
Este posibil sa fi scris gresit data ..ati vorbit cu angajatorul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie "speciala" la locul de munca kresse kresse Buna ziua, Sunt angajat al unei firme de mai multi ani pe un post de conducere. Administratorul firmei a anuntat toti angajatii atat prin mesaj electronic ... (vezi toată discuția)
Schimbare locatie serviciu sarcina ioanavsp ioanavsp Buna seara, Va rog, in masura in care aveti posibilitatea, sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: Activez intr-o companie multinationala ... (vezi toată discuția)
Firma vrea sa-mi schimbe punctul de lucru. ce sa fac? csurlee csurlee Buna ziua, Lucrez la o firma din Bucuresti care are mai multe puncte de lucru din care doua si in Cluj. Eu lucrez la unul dintre punctele de lucru din Cluj ... (vezi toată discuția)