avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua sunt nouă pe acest site. Vă rog din ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua sunt nouă pe acest site. Vă rog din suflet am si ...

Bună ziua sunt nouă pe acest site. Vă rog din suflet am si eu o întrebare. Dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns. Soțului ia fost respins apelul după ce a avut deja loc si sentința. Am vrea să stim se poate face o altă contestatie la apel, să i se rejudece cazul din nou. Vă mulțumesc astept un răspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:36, 20 August 2023
Nu.precizati ce fel de proces a avut soțul dvs,, civil,penal.Daca a fost civil ce obiect a avut ?
Proces penal (furt calificat) dar recunuscut furtul însă i sa dat o pedeapsă cam mare după discutia cu un alt domn avocat, Si cineva ne a indrumat să redeschidem cazul, se mai poate?
Ultima modificare: Duminică, 20 August 2023
Lămuriri&, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca e vb de furt calificat, pedeapsa e intre 1 si 5 ani, lui cat i-a dat? Paguba a fost de cât? S-a recuperat?
Daca a epuizat toate caile de atac, sentinta e definitiva, nu se rejudeca.
Ultima modificare: Duminică, 20 August 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschiderea unui dosar alexandra_iuhas alexandra_iuhas vreau sa aflu si eu raspunsul la o intrebare: daca o persoana care se afla in executarea unui mandat de 3 ani de inchisoare redeschide dosarul spre rejudecare, ... (vezi toată discuția)
Condamnat definitiv - existenta cai de atac eveline22 eveline22 vreau sa redeschid un dosar dar deja s-a dat sentinta definitiva am mai vb despre cazul meu ca sunt condam,nata 3ani cu executare,s-a fc recurs si la Curtea de ... (vezi toată discuția)
Reducerea pedepsei StefaniaR StefaniaR As dori sa stiu daca mai exista vre-o sansa de reducere a pedepsei cu 5 ani de inchisoare cu executare pe motivul de viol, avand in vedere ca au existat ... (vezi toată discuția)