avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare debit de la debitor in faliment
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare debit de la debitor in faliment

am dat in judecata un s.r.l. intr-o actiune in regres. am castigat, iar s.r.l.-ul a facut recurs. intre termene a intrat in faliment. putem participa la procedura insolventei in calitate d eccreditori, fara hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila? sau numai dupa ce aceasta se va pronunta?
Cel mai recent răspuns: mariusghe2003 , utilizator 20:52, 22 Iunie 2012
Depinde ce fel de creanta aveti.Totusi, pana la pronuntarea hotararii, pentru a nu depasi termenul de inscriere in Tabelul creditorilor, luati legatura cu lichidatorul.Lichidatorul trebuie citat in continuare si in procesul dvs.
SRL -ul va fi reprezentat in recurs prin lichidator.
Puteti depune totusi o cerere de inscriere in tabelul preliminar al creditorilor
Si eu va recomand sa depuneti aceasta cerere.
Se va amana si veti avea apoi si hotararea din recurs dupa respingerea recursului.

avocat Claudiu Lascoschi
multumesc, formulaseram atunci o cerere de admitere a creantei si a fost admisa. procedura este in derulare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac dovada neprimirii notificarii Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Azi am aflat ca nu sunt trecut in tabelul definitiv de creante. Lichidatorul mi-a aratat confirmarea de primire a notificarii, trimisa pe adresa mea de ... (vezi toată discuția)
Termenul de recurs in procedura insolventei Ioannaki Ioannaki Buna seara, Intrebarea mea este urmatoarea: In cazul in care instanta respinge cererea de plata formulata de un creditor, care este termenul de recurs si de ... (vezi toată discuția)
Facturi emise ulterior deschiderii procedurii prevazute de legea 865/2006 dyana33 dyana33 Buna ziua! Am depus o cerere de inscriere la masa credala a unui debitor aflat in insolventa si desi am specificat ca facturile erau emise ulterior ... (vezi toată discuția)