avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Urgent!!!Buna ziua. Am fost in ccc și înainte să se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Urgent!!!Buna ziua. Am fost in ccc și înainte să se termine perioada ...

Buna ziua. Am fost in ccc și înainte să se termine perioada am înaintat angajatorului 2 cereri in aceiași zi. Una pt încetarea suspendarii contractului și una în care ii explicam că doresc sa intru in fara plata deoarece copilul nu are cu cine sa rămână.
Eu i-am înmânat cererile pe data de 17 și pe data de 21 ora 12:00 am primit mesajul lui că mă 13:30 incep munca pt că nu mi-a aprobat cererea pt fara plata deși cererea cealaltă cu suspendarea era înregistrată cu data de 17. Consider că o face din răutate și aș dori să știu ce pot sa fac in aceasta situație de reavoință. Țin să precizez că a fost mereu împotriva legilor gravidelor. Când a trebuit să îmi reducă timpul nu a vrut..când am avut probleme (dovada de la 2 medici) nu a crezut, mereu a vrut să ocolească legile ce protejează femeia gravidă.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:30, 22 August 2023
Nu cred ca aveti ce face..nu exista obligatia de aprobare a cererii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru al 2 lea copil adda17 adda17 VA ROG SA MA LAMURITI SI PE MINE SAU SA MA SFATUITI CUM TREBUIE SA PROCEDEZ. AM UN COPIL DE UN AN SI 10 LUNI SI SUNT INSARCINATA IN 4 LUNI. COPILUL MEU VA FACE ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa revenirea din ccc, fiind gravida din nou... danstoicastefan danstoicastefan Buna ziua. As vrea sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: sotia este in CCC (pe o perioada de 2 ani) si trebuie sa se reintoarca la serviciu peste o jumatate ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate kaliope26 kaliope26 Buna ziua. Sunt in a 32-a sapt. de sarcina si azi am fost la medicul de familie pentru a-mi lua concediu medical de sarcina si lauzie. Mi s-a dat insa o ... (vezi toată discuția)