avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara ! Ma poate lamuri cineva, daca o persoana ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara ! Ma poate lamuri cineva, daca o persoana care are ...

Buna seara !
Ma poate lamuri cineva, daca o persoana care are domiciliul ca si mine in aceeasi localitate si judet, ma poate actiona in instanta intr-un alt judet?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 23 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care este obiectul actiunii ?
Obiectul acțiunii este că aș fi scris ceva despre el pe Facebook, el fiind viceprimar in localitate.

Cornel Vasile a scris:

Care este obiectul actiunii ?

Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2023
Rulea, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea de chemare în judecată se introduce la instanţa în a cărei circumscripţie domiciliază sau îşi are sediul pârâtul, dacă legea nu prevede altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata actiunea de chemare in judecata a unei societati ... Sanosimproconsult Sanosimproconsult Chemare in judecata Actiunea de chemare in judecata a unei societati comerciale se depune la tribunalul din judetul in care aceasta isi are sediul sau in cel ... (vezi toată discuția)
Actiune nouã: instanța competentã, transmiterea cererii racman13 racman13 daca vreau sa deschid o actiune noua unde voi depune dosarul la judecatoria sectorului de care apartine cel dat an judecata sau la judecatoria sectorului de ... (vezi toată discuția)
Deplasare in alta localitate pentru audieri? all3ss1o all3ss1o Buna ziua asi dori sa va intreb ca in cazul in care eu sunt reclamat intr-o alta localitate decat localitatea mea de domiciliu eu pentru audieri trebuie sa ... (vezi toată discuția)