avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa-mi deschid un Amanet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa-mi deschid un Amanet

va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la deschiderea unei case de amanet....sunt putin nelamurit,chiar trebuie sa am 200.000 euro ?...si administratorii trebuie sa fie din domeniul bancar?....nu mai inteleg ,nimik.#-o..ajutati-ma,va rog....si daca este o cerere tyip pentru luarea in evidenta la BNR.Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2010
pop.adi.pop, utilizator
Cel mai recent răspuns: pop.adi.pop , utilizator 17:14, 28 Ianuarie 2010
va multumesc din sufet,deci am verde sa-mi deschid o casa de amanet si atunci pot sa-mi fac un SRL,ca primesc toate autorizatiile,nu?Deci daca am inteles,se poate,bine, ii dau bataie.Si dac intampin vreo problema va contactez....:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare 10000 euro ContSters189595 ContSters189595 bun gasit am inteles ca de astazi guvernul finanteaza cu suma de 10000 euro persoanele cu varsta pina in 35 ani, pt demararea unei afaceri care sunt ... (vezi toată discuția)
Srl-d sau pfa alexg2014 alexg2014 Salut, Am 30 ani si lucrez la freelancer. 1.Ce ma sfatuiti sa aleg, infiintarea unui PFA sau SRL-D? Eu voi fi singurul administrator si angajat. Nu lucrez ... (vezi toată discuția)
Ca sub 35000 euro daniela2726 daniela2726 buna ziua! am si eu o intrebare legata de noua lege a contabilitatii: - pot eu ca persona fizica cu studii economice superioare sa imi deschid un SRL in ... (vezi toată discuția)