avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract vâanzare cumpărare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract vâanzare cumpărare imobil

Buna ziua. Socrul meu in varsta de 85 de ani a facut act de vanzare - cumparare fiului cel mic in urma cu cativa ani cu clauze binenteles . Recent a fost batut de acesta impreuna cu sotia lui . as dori sa stiu daca se poate strica actul si care sunt procedurile.. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 11:42, 23 August 2023
Buna ziua

Poate cere in instanta rezilierea contractului.
Dar dvs cu sotul dvs nu aveti nicio calitate sa introduceti actiunea, doar puteti sa ajutati...
Oricum, veti avea nevoie de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare uzufruct viager georgedoru georgedoru Buna ziua. Am problema cu un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager. Socrii mei ne-a facut acte de vanzare cumparare in urma cu cativa ani pe ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere kike kike Socrul meu s-a casatorit cu o alta femeie.A mostenit legal casa parinteasca prin tribunal dupa ce a despagubit-o pe sora lui(cu banii obtinuti la partaj)Pentru ... (vezi toată discuția)
Act de vinzare-cumparare ContSters96930 ContSters96930 Doresc sa stiu daca verisoarei mele ii poate strica actul de vinzare-cumparare cu clauza de intretinere ,soacra impreuna cu sotul verisoarei,socrul a ... (vezi toată discuția)