avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu compensatoriu

Multumesc consultantilor avocatnet pentru ca am procedat asa cum m-au indrumat si am obtinut salariul compensatoriu luna aceasta.
Ma bucur ca exista un astfel de forum si ma bucur ca inca mai sunt oameni bine intentionati care sprijina angajatii sau fostii angajati sa-si obtina drepturile legale.
Toata stima:yes:=D>
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 16:17, 28 Ianuarie 2010
Va multumim foarte mult pentru feedback.;)

Mult succes in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1.000 de experiente avocatnet.ro. ajuta si tu! Alin Popescu Alin Popescu Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care ... (vezi toată discuția)
Concediere cu preaviz ioanadurleanu ioanadurleanu in 23.01.2009 am terminat preavizul concedierii prin desfintarea postului. Nu am primit salariul compesatoriu prevazut in ccm unic la nivel national. Este prea ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu la un an dupa lichidare broscuta21 broscuta21 Buna ziua, As dori sa va intreb daca am fost concediata din motive care nu tin de persoana mea la data de 13.11.2008 (data incetarii activitatii), as putea ... (vezi toată discuția)