avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Ma poate ajuta cine cu o indrumare privitor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Ma poate ajuta cine cu o indrumare privitor la solicitarea ...

Buna ziua,
Ma poate ajuta cine cu o indrumare privitor la solicitarea unui spor de putere, pot oferi mai multe detalii in privat.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:13, 23 August 2023
E foarte simplu, mergeți la distribuitorul de energie electrică și depuneti o solicitare în acest sens. Dacă există o soluție tehnica viabila, se va scoate la licitație, către firmele autorizate ANRE , lucrarea respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plătim curentul la dezvoltator, iar acesta ne amenință cu debranșarea dacă nu vrem să achităm și pierderile. cum putem opri această ilegalitate? ada2011 ada2011 buna seara, locuiesc intr-un cartier rezidential si toate casele sunt bransate la un transformator, apartinand celui ce a construit cartierul. Urmeaza sa fim ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut ... Janina71 Janina71 Buna ziua! Fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut într-un bloc nou, iar în luna octombrie a depus o cerere de branșare la rețeaua de gaze, dar ... (vezi toată discuția)
Extindere retea de gaze Mariana.ivascu82 Mariana.ivascu82 Strada pe care locuiesc nu a fost prinsă în proiectul initial de racordare la rețeaua de alimentare cu gaze și aș dori să stiu dacă, legal, primăria ... (vezi toată discuția)