avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, am cumpărat acum doi ani în apartament, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, am cumpărat acum doi ani în apartament, la ora actuala ...

Bună ziua,am cumpărat acum doi ani un apartament,la ora actuala noi nu avem mentenanță pentru butoaiele de apa,beton surpat etc! putem da in judecata dezvoltatorul?care sunt pașii de urmat.avem foarte multe nereguli și cartea tehnică a imobilului a fost dată in posesia asociatiei de proprietari în martie și pe noi nu ne a anunțat nimeni! Pe scurt dezvoltatorul a tras de timp și s a spălat pe mâini,deoarece toate aveau garanție 2 ani
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2023
Mario alexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mario alexandru , utilizator 17:15, 24 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca garantia a expirat ,responsabilitatea asigurarii starii tehnice a partii comune constructii si instalatii intra in responsabilitatea exclusiva a asociatiei de proprietari
Dv ca proprietari faceti parte din asociatia d eproprietari si in cadrul adunarii generale prin vo ati ales reoprezentantii echipei manageriale a asociatiei de pproprietari
Suntem conștienți că revine in sarcina noastră,dar daca avem probe etc că el nu și a îndeplinit condițiile predării și sunt nereguli încă de când ap erau în garanție etc ,se poate da in judecată?
dar daca avem probe etc că el nu și a îndeplinit condițiile predării /quot]
Care sunt probele la care faceti referire ??
In baza unei expertize tehnice care sa concluzioneze existenta deficientelor si culpa dezvoltatorului,aveti dreptul legal sa va instituiti cu pretentii impotriva acestuia
Exact la asta fac referire,noi in cvc aveam și avem stipulat cum va fi predat apartamentul și termenul de predare etc,el nu a fost respectat în niciun fel,nici termenul de predare nici lucrările în sine și nici locurile de joaca etc pe care trebuia să le îndeplinească la momentul respectiv! asociatia a fost creata tot de el pe la spatele nostru,nu am fost înștiințati de nimic a chemat 10 oameni care se mutase la momentul acela și aia a fost!noi avem la ora actuala o asociație de proprietari înființată de el!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere video dezvoltator / asociatie Mytro Mytro Dezvoltatorul care avea deja camerele montate inaintea vanzarii tuturor apartamentelor , sustine acum ca sistemul de supraveghere este al lui si il va da jos . ... (vezi toată discuția)
Acte predate asociatiei de locatari de catre dezvoltatori maiamaia maiamaia suntem o asociatie noua de proprietari.Ne-am mutat intr-un bloc nou anul acesta si ne-am constituit in asociatie de locatari. Am dori sa stim ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc niste sfaturi si posibil un avocat cu experienta. ... it58 it58 Buna ziua, Doresc niste sfaturi si posibil un avocat cu experienta. Se da aceasta problema. Intr-un bloc cu asociatie de propietari platim apa comuna. ... (vezi toată discuția)