avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Din iunie 2017, asociația nu mai are președinte,a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Din iunie 2017, asociația nu mai are președinte,a rămas doar ...

Din iunie 2017, asociația nu mai are președinte,a rămas doar un membru de comitet, vrând sau nevrând, iar din 8 mai 2023 a demisionat și acesta (de câțiva situația medicală făcea să nu mai poată fi in valid pentru asociație, nu a înțeles că, rămânând singurul din comitet,se află și într-o situație în afara legii, nu a înțeles ori nu a vrut să înțeleagă că trebuie pusă ordine... în final boala l-a făcut să se retragă).
Neimplicarea sa, nepăsarea proprietarilor (scară cu 38 de apartamente) a permis inclusiv activități și practici contrare Legii 186/ 2017( excluderea de la plata cotei părți indivize a unuia dintre cei doi proprietari de spații cu altă destinație decât cea de locuință de la parter, fiecare având circa 135 m.p. etc.).
Din luna mai 2023, deși nu mai există niciun reprezentant ales al asociației, CASIERA - CONTABILĂ continuă să facă liste de întreținere,să "aprobe" cheltuieli.... adevărat că există un cenzor care continuă să semneze pentru activitatea de cenzorat dar care nu-și face treaba din moment ce a tot girat problema cu cota parte indiviză.
Am sesizat de mai multe ori PRIMĂRIA SECTOR 5,dar....
Incredibil!
Cel mai recent răspuns: Urduban Dumitru , utilizator 12:38, 25 Octombrie 2023
SI dvs, ca locatari, ce ati facut pentru remedierea situatiei? Din 2017...
Convocati adunare generala si faceti alegeri.


Urduban Dumitru a scris:



Neimplicarea sa, nepăsarea proprietarilor (scară cu 38 de apartamente) a permis inclusiv activități și practici contrare Legii 186/ 2017


ce legatura exista intre legea nr 186/2017 pentru modificarea și completarea Legii fondului funciar nr. 18/1991 si
excluderea de la plata cotei părți indivize a unuia dintre cei doi proprietari de spații cu altă destinație decât cea de locuință

Este culpa locatarilor care nu prezinta interes sa se implice in buna functionare a asociatiei de proprietari,care nu cunosc drepturile si obligatiile care le revin
Daca serviciul specializat din primarie nu se implica efectiv in verificare situatie ,sesizati oficial viceprimarul responsabil de serviciul respectiv
Evident, este vorba de Legea 196/2018.... sediul materiei...
Respect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog frumos sa.mi spuneti daca asociatia de locatari ... florentinazara florentinazara Buna ziua, Va rog frumos sa.mi spuneti daca Asociatia de locatari functioneaza sub acelasi cadru legal ca si Asociatia de proprietari? Am intalnit o situatie ... (vezi toată discuția)
Folosire abuziva a uscatoriei Patryss_88 Patryss_88 Buna ziua, va rog a ma ajuta urgent cu o problema: locuiesc la etajul 4 a unui bloc, iar vecinul de langa a preluat abuziv uscatoria. Nu a incheiat niciun ... (vezi toată discuția)
Reparatie fatada odishor odishor Buna ziua revin cu un subiect in speranta ca voi gasi cu ajutorul dvs rezolvare: apartament etajul 4 cu tencuiala cazuta pe suprafata destul mare.Am dorit ... (vezi toată discuția)