buna seara,
am si eu o problema si as vrea cateva lamuriri daca se poate, am sotia insarcinata in 3 luni iar firma la care lucreaza se restructureaza, precizez faptul ca firma este din Oradea iar noi suntem din Bucuresti, am trimis instiintare impreuna cu adeverinta de la doctor ca sotia este insarcinata pe mail si prin posta pe data de 11.01.2010 si am primit numarul de inregistrare 342/ 20.01.2010 intre timp angajatorul a emis preavizele pentru disponibilizari datorita restructurarii (se inchide punctul de lucru) si i-a transmis sotiei ca o va concedia sau ii ofera un post in Constanta sau in Timisoara. Este posibil sa refuze postul? sau ce am putea face in coditiile date.
Va multumesc anticipat.
Este posibil sa refuze postul. Nu poate fi considerata concediere din motive imputabile salariatului, de aceia trebuie vazut atent art. care ii este aplicat. Cred ca oferta a fost neserioasa daca ne gandim la distantaele dintre Buc. si cele doua orase.
deci, in cazul in care firma nu mai are punct de lucru in Bucuresti cel mai bine ar fi sa accepte intrarea in somaj, pentru ca cele doua variante propuse de ei sunt total neserioase, sau sunt obligati sa o tina angajata?
Concediere
corinau
Buna ziua.
Am o mare dilema.Lucrez in invatamant si dupa cum se stie secretarele,contabilele sunt normate la nr de elevi
In momentul de fata am normat 2 ... (vezi toată discuția)