avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna zuiua! Imi poate spune cineva daca un viceprimar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna zuiua! Imi poate spune cineva daca un viceprimar in biroul ...

Buna zuiua! Imi poate spune cineva daca un viceprimar in biroul primarului aduce injurii, amenintari si loviri unei persoane si i se intocmeste dosar penal trebuie suspendat din functie pana la solutionarea dosarului?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Demitere viceprimar ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua. As dori sa stiu parerea dumneavoastra vizavi de urmatoarea situatie: Viceprimarul unei comune a fost destituit, s-a votat demiterea sa de catre ... (vezi toată discuția)
Insulta vs ultraj Tarzan2012 Tarzan2012 Citind prin codul penal, am constatat ca insulta nu mai este infracțiune conform noii legislații penale, insa ultrajul este prevazut la art.257 C.P. Art. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma unui accident minor (nerespectarea distantei ... Mariuscrs Mariuscrs Buna ziua! In urma unui accident minor (nerespectarea distantei de catre celalat) am fost amenintat de catre doi indivizi cu bataia - gesturi de lovire cu ... (vezi toată discuția)