in urma cu 2saptamani m-ia fost retinut permisul de catre un politist aflat intr-o masina neechipata cu camera radar,scriind in proces ca am trecut pe rosu lucru neadevarat,sustinut de martori mei el fiind singur in masina si neavand nici-un martor,insa cand am primit procesul aksa am constatat ca a fost incheiat in prezenta unui martor ceea ce e neadevarat,la incheierea procesului neasistand nimeni.cui trebuie sa ma adresez pentru acest lucru?
In termen de 15 zile aveti dreptul de a contesta procesul verbal ,in instanta. Odata depusa plangerea, cu un certificat de grefa va puteti obtine inapoi permisul pana la finalizarea procesului.Cu probe si martori puteti dovedi ca nu v-ati abatut de la regulile circulatiei , sa anulati procesul verbal si sa va recuperati permisul.
trebuie sa faceti plangere impotriva procesului verbal.
sa nu va legati de faptul ca apare un martor pe procesul verbal ca nu se refera la un martor care sa fi fost prezent cand ati savarsit contraventia ,ci se refera la faptul ca a existat un martor prezent cand s-a incheiat procesul verbal si este martor la faptul ca nu puteti semna procesul verbal pentru ca nu sunteti de fata.
oricum in mare masura aceste p-v pot fi foarte usor combatute