avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... La tombola Green&clean organizata de municipalitate, ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

La tombola Green&clean organizata de municipalitate, un copil ...

La tombola Green&clean organizata de municipalitate, un copil în vârstă de 14 ani a câștigat o bicicleta. Premiul nu i s-a acordat, invocându-se o prevedere din regulament potrivit căreia la tombola nu pot participa copiii ai căror părinți lucrează la primărie. În acest caz, unul dintre părinți lucrează la primărie, dar extragerea talonului s-a făcut de un alt copil ales aleator din public. Este justificat, moral și legal, sa privezi de un câștig un copil care a participat la tombola organizata în mod deschis, în fata la peste o mie de oameni, doar pentru ca unul dintre părinți lucrează la instituția organizatoare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă acest aspect e prevazut în regulamentul tombolei este legal.Nu au inventat organizatorii apa calda și roata,aceasta clauza e prevazuta și pt tombole organizate de entități private sau tocmai pt a nu exista discuții..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu ... alexei2020 alexei2020 Dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu respectă regulamentul oficial al concursului ce se poate întâmpla? Poate fi tras la răspundere? Unde mă ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma de concursuri online AlexandruDBv AlexandruDBv Buna seara, As fi interesat de niste sfaturi in legătură cu pasii de urmat pentru deschiderea unei firme de organizare de concursuri desfășurate ... (vezi toată discuția)
Tombola the_question the_question Buna ziua.Am si eu o problema. Situatie e in felul urmator : am o firma(un SRL),am cumparat pamant si am construit o casa pe firma. Asadar,casa apare in ... (vezi toată discuția)