La tombola Green&clean organizata de municipalitate, un copil în vârstă de 14 ani a câștigat o bicicleta. Premiul nu i s-a acordat, invocându-se o prevedere din regulament potrivit căreia la tombola nu pot participa copiii ai căror părinți lucrează la primărie. În acest caz, unul dintre părinți lucrează la primărie, dar extragerea talonului s-a făcut de un alt copil ales aleator din public. Este justificat, moral și legal, sa privezi de un câștig un copil care a participat la tombola organizata în mod deschis, în fata la peste o mie de oameni, doar pentru ca unul dintre părinți lucrează la instituția organizatoare?
Dacă acest aspect e prevazut în regulamentul tombolei este legal.Nu au inventat organizatorii apa calda și roata,aceasta clauza e prevazuta și pt tombole organizate de entități private sau tocmai pt a nu exista discuții..
Tombola
the_question
Buna ziua.Am si eu o problema. Situatie e in felul urmator : am o firma(un SRL),am cumparat pamant si am construit o casa pe firma. Asadar,casa apare in ... (vezi toată discuția)